Zapomenuté heslo

Must-Play

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
3.
Mhaja [VIP člen]
16:31 | 12.srpna 2017

Tak ja hrávam staršie hry vačľinou na PC. A to DOS hry ako Abuse,Lion King,Bomberman,Pac MaN,Jazz Jackrabbit,Prehistoric a Doom. Inak Operaton Flashpoint,Return to castle wolfenstein,GTA San Andreas a Vice city,The Simpsons Hit and Run a hladačky od špidla games. 

2.
Atlan [VIP člen]
19:44 | 10.srpna 2017

A když už jsem tohle téma založil, tak abych šel příkladem. Tak pošlu první příspěvek.

 

Dlouho jsem zvažoval kterou hru bych vybral jako Must-Play ze všech svejch oblíbenejch her. Nakonec jsem zvolil tři .. ale protože nevím jak moc se toto téma ujme a nebo neujme, tak pro začátek zvolím jen tu (podle mě) nejlepší ze všech her co jsem kry hrál.

 

Borderlands 2

 

Proč? - Protože se jedná o pokračování už tak úžasný hry, které se extrémně vydařilo (až na pár přešlapů tady a nebo támhle ). Rozhodně se jedná o hru, která pro mě absolutně nadefinovala vše co by každá dobrá loot'n'shoot game měla obsahovat.

+ Ikonická komiksová grafika, kterou si každý hned na poprvé buďto zamiluje a nebo jí začne nenávidět.

+ Hůmor

+ Poměrně strhující příběh s úžasnou zápletkou který člověka vtáhne a nepustí

+ Velké množství Side-Questů, které pomáhají dokreslit celý příběh

+ Brutálně velké množství zbraní a item

+ Co-operativní gameplay jsem si snad v žádné hře ještě neužil více (S počtem lidí raketově stoupá zábava)

+ V průběhu celé hry je neustále co dělat (od začátku, přes mid-game až po late-end-game). Když vás přestane bavit příběh, můžete dělat vedlejší questy, nebo grindit, nebo experimentovat s talentama, nebo zkusit štěstí u Moxxi, nebo grindit bosse, nebo si projít nějaké to DLCčko, nebo dělat challenge, nebo procházet svět, nebo hledat glitche (ano, glitche zde jsou a je jich hodně, ale jsou zábava ).

+ Relativně velký svět, který je do detailu propracovaný a tu nebo támhle se najde nějaká ta zpráva od vývojářů

+ Celá hra je jeden obrovský easter egg ..

+ Možnost do nekonečna si zlepšovat svojí postavu. A když už není na konci hry co dělat, příjdou Raid-bossové

+ Každá postava (celkem ze 4 - 6, pokud si zakoupíte obě DLC postavy) má svůj unikátní gameplay.

 

A mohl bych pokračovat dál a dál. Že by mi na to celé téma nestačilo. Tak ještě než to uzavřu hodnocením a nějakými zajímavostmi, tak se pojďme podívat na nějaké ty zápory.

- Hra není zrovna levná. Takže se vyplatí si počkat na slevu na Steamu a rovnou si koupit Game of the Year edici a pokus vás to bude bavit, tak doporučuju rovnou dokoupit všechna DLC.

- Placená DLC (bohužel ... všechna jsou placená. Ať už jsou to skiny a nebo nové nějaké tématicky laděná DLC s lokacemi a dalšími Questy.

- Glitche ... (Ano, nějaké tu jsou a záleží na tom, jak moc rádi je snášíte .. některé záměrně ponechali vývojáři ve hře)

- Vysoká obtížnost, jakmile se dostanete do late-end-game fáze

- Bez přátel přicházíte o dost podstatnou část srandy

- Hra nemá podporu pro češtinu

- Málo možností kustomizace na můj vkus

- Na někoho může být až příliš rychlá a chaotická

 

Závěrem bych ještě rád dodal, že se jedná o hru na které jsem momentálně strávil přes 600 hodin (konkrétně 627 ) a stále mě baví a rozhodně mám v plánu ji hrát i nadále. Zatím jsem si pořádně užil jen dvě postavy z celkového počtu 6 postav.  Také se jedná o jedinou hru na steamu u které jsem si pořídil všechny DLCčka (krom skinů, ty jsou mi ukradené ) a jedna z celkem dvou her u které jsem splnil všechny achievementy.

 

Hru hodnotím jako nejlepší hru, kterou jsem zatím hrál a vřele doporučuju prakticky každému. Každý si zde příjde na své (loot, expení, střílení, prozkoumávání, příběh .. ). Pokud by se hra někomu opravdu líbila, tak jsou k dispozici další dvě Borderlands hry (jedničky a PreSequel, přičemž obě mají co do sebe, ale na dvojky prostě nemají. Nicméně během následujících dvou let by prý měl vyjít třetí díl serie). Nějaké Side-Story od TellTaleGames, což mě úplně nezaujalo. A pro opravdové fajnšmekry jsou tu k dispozici celkem 3 knížky (bohužel, znovu dostupné pouze v angličtině. Ale všechny tři bych klidně doporučil, psány jsou srozumitelnou a zábavnou formou).

 

Moje hodnocení je: 95%

1.
Atlan [VIP člen]
19:22 | 10.srpna 2017

Hoj all!

 

Jelikož nám to tu poslední dobou hoodně vázne a nikde se nic neděje. A zároveň jelikož SuperGames je samozřejmě web o hrách (všeho druhu ), tak jsem se rozhodl založit tohle téma. Upřímně, nevím jestli někdo podobné téma už nezaložil .. na to je moje paměť krátká a moje odhodlanost procházet témata na foru moc slabá. Nicméně o co zde půjde ..

Myšlenka: Myšlenkou je, aby jste tu ostatním lidem sdělili své tzv. Must-Play hry (nebo-li hry, které by si podle vás měl každý alespoň jednou v životě zahrát, protože jste je schledali prostě graficky promakaný, nebo má příběh úžasnou zápletku, nebo je ta hra tak strašně moc rozbitá že by to měl každý vidět .. každý podnět se počítá. A klidně těch her napište víc .. proč se zdržovat jen u jedné ..

 

Pravidla: Poprosil bych všechny, kdo v tomto tématu budou COKOLIV psát a nebo na COKOLIV reagovat, aby dodrželi tři jednoduchá pravidla!

1.) Buďmě na sebe slušní a pišme tak, ať je to čitelné (koho zajímá gramatika .. hlavně ať z toho nekrvácí oči). Klidně můžete někomu odporovat a napsat svůj názor proč si myslíte že jím vybraná hra si místo v Must-Play tématu nezaslouží, ale slušně a rozumně ... každý má právo na svůj názor.

2.) Nespoilujte děj zas tak moc. Nabídněte nám nějaký náhled do nějaké vámi zvolené hry, ale nemusíte nám hned říct že kamarád hlavního hrdiny ke konci zemře. Stejně jako u filmů a knih i u her hraje příběh velkou roli .

3.) A to je to hlavní - vyzdvihněte u každé hry, proč by jsme si jí měli zahrát a co vás na ní tak zaujalo .. o tom tenhle článek je.

Zobrazeno 11-13 z 13 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2024
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3511 sekund