Zapomenuté heslo

League of Legends

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
15.
21:51 | 1.ledna 2015

League of Legends přijde jako super hra...

Vyzkoušel jsem Dotua moc mě nezajuala...

 

DotA 2

1. Vůbec nechápu systém nakupování věcí.

2. Je oproti League of Legends hrozně pomalá v EXPENÍ...

3.Máte hned všechny postavy a nemusíte si nic kupovat... skrátka je to o ničem.


 

14.
Napoleon [profi hráč]
16:20 | 3.října 2014

Kdo chce, tak se může podívat na live stream Mistrovství ČR v LoL!

http://www.hitbox.tv/playzone

13.
DavidS [VIP člen]
18:24 | 20.února 2014

lukas I. - Holt jsem hrál nižší soutěže, hry PRO hráčů jsem viděl, já řekl jen svou zkušenost..

12.
Vamaka [profi hráč]
20:59 | 6.února 2014

Tak abych přihodil pár hovínek do týhle názorový kanalizace...

Začal jsem dávno dávno se starou Dotou, hral jsem ji tři roky a byla to moje dvířka do "MOBA" typu. Pak jsem přeskočil na LoLko. Sice není ani z poloviny tak náročný a jeden champion jako druhej, ale byla to mnohem větší sranda. U tý jsem zůstal 2,5 roků (s několika přestávkami), ale poslední dobou přestala sranda, protože hra je totálně nevybalancovaná a každou ranked hru se objevujou stejný picky, který jsou na svoji roli nehorázně lepší než zbytek a Riot se stará jen o svý laciný turnaje, který jsou nekoukatelný kvůli tomu, že hra jako taková je co se týče nějakejch "big plays" omezená. Smite má velkej potenciál - je vybalancovanej, akční a vyžaduje pořádnou dávku zkušenosti. Nelíbí se mi, že bohové stojej body, ale co už. LoL už táhne poslední kapitolu svý slávy a jde do háje, Dota 2 vzrůstá, protože je Valve schopná společnost a Dota má obrovskou základnu. Smite je zatím novej a malej hráč na poli, ale sám věřím, že časem půjde hodně hodně nahoru. 

11.
12:35 | 28.prosince 2013

pisete tu o dote srance a nic o ni nevite.....

davids

V Dotě mi stačilo zabít pár Creepů, a už mě nikdo nezastavil.  (Až na vyjímky)

nejvetsi sranec tady podivej se prosim na pro hry a pak mel srance

10.
15:21 | 9.února 2013
DavidS - SMITE je celkem dobrá hra,ale je v betě,alespoň co pamatuji,je to dobrej oddech od normálních Dotovek.. ale nevydržel jsem u toho víc jak týden. není to tak návykové jako LoL nebo DotA
Sám hraji i Dotu 2 i LoL,zkoušel jsem HoN ale HoN dle mého sux...
Musím uznat že je LoL s tím novým patchem "PoDotěné" a to se mi nelíbí,ale jelikož tohle je thread o LoL tak sem napíšu nějaké typy na supporty a celkově top linku.
Support : pro někoho kdo ještě supporta nehrál,vyberte si lehké supporty jako Taric,Shen,Kayle(Vím že neobvyklí supportové,ale já nehraji čistě supporty,spíš babysittery)
Samozřejmě co by jste měli dělat : na vyžším summoner lvlech se last hituje,proto hitujte vašemu adc creepy a poslední last hit nechte jemu,je to lepší než čekat než se creepové sami domlátí,vaše farm score by na konci hry mělo být okolo 30ti creepů max.
Stunujte,healujte,buffujte,obětujte se pro vaše adc.. v early gamu je to vaše "děťátko" a vy se o něj musíte opravdu dobře starat,jinak "nevyroste" a nezačne všem dávat sodu.Vaše skore by mělo být takové,aby killy nepřesahovaly deady(samozřejmě čím míň deadů,tím líp) a samozřejmě co nejvíc assistů.Kupujte itemy jako Shurleya´s Reverie,Zeke´s herald,Runic Bulwark,Randuin´s Omen atd.. prostě něco co má AoE effect který buffuje nebo slowuje,takže nekupujte Tiamat atd..

Jungle : Když chcete začít hrát jungle,vyberte si někoho mobilního,osobně upřednosťuji Rengara,bohužel nerf mu hoodně ublížil,v late gamu je o hodně slabší než early gamu,takže pickujte někoho jako Fiddlesticks,Warwick,Kha´zix,Cho´gath atd.. prostě někdo kdo umí udělat surprise buttsex během chvilky.Rozhodně neberte junglery jako Shen nebo Jarvan,jsou sice OP,ale ganky jsou těžší.Pokud máte manu tak začínejte na Bluebuffu,po novém patchi potřebujete větší pull než za stara,do jungle si kupuji buď machette nebo cloth armor,zbytečné goldy profutruju za HP potky.Poté se kupte,podle zaměření(tanky,AD,AP) ty nový "neonový" itemy,to je Spirit of the Ancient Golem atd.. poté bych preferoval něco na odolnost a potom se přizpůsobte stylu hry,když prohráváte jeďte to víc tanky, nebo se dohodněte se solo topem kdo to pojede na dmg a kdo na tanka. když vyhráváte jeďte to agresivně.Takže dmg,cd reduct,AP,AD apod. Na vyžších lvlech chodí celé týmy ze začátku gankovat blue buff(někdy i red,pokud jste třeba Rengar),proto si přineste podporu která bude okolo vás scoutovat.

Championi které upřednostňuji :
Shen,Taric,Rengar,Kha´zix,
Cho´gath,Kassadin,LeBlanc,Viktor,Syndra,Elise,prostě kdokoli,s kým se dá trollit nepřítel.. třeba Kassadin,dá se s ním trollit opravdu nehorázně .
Nenávidění champové : Kayle,Fiddlesticks,Darius,Ezreal,Draven,single target nukeři..
9.
DavidS [VIP člen]
14:10 | 29.ledna 2013
Jo, to chápu, ale někdy zkusím ten SMITE.. Taková DOTA s jediným rozdílem... není zhora ale z třetí osoby. A prý navíc neobsahuje Championy, ale bohy.. Taky menší rozdíl.
8.
Atlan [VIP člen]
16:01 | 22.ledna 2013
DavidS> Osobně hraju DoTu jen AI a nebo proti kámošum na LANce, LoL mě nezaujalo celkově, jinak moc ani tenhle typ her nehraju a dám přednost CrossFiru a nebo nějaké flashovce .. ale jak jsem řek. Mě prostě LoL nijak nechytlo a nelíbí se mi, chápu že se mnou někdo nemusí souhlasit .. A to že je LoL víc o taktice je celkem pravda .. ale mě upřímně na DoTě především vyhovuje větší výběr postav, spellů a itemů .. teda aspoň cca před rokem to tak bylo, nevím jak je to teď .
7.
DavidS [VIP člen]
9:40 | 20.ledna 2013
Atlan> Já souhlasím že DOTA je lepší, ale já hraju LoL z jediného důvodu.... Je jiné. tady je to víc o taktice, itemech a champech..
V Dotě mi stačilo zabít pár Creepů, a už mě nikdo nezastavil. (Až na vyjímky)
6.
Atlan [VIP člen]
0:13 | 20.ledna 2013
Abyhc byl upřímný ... nesouhlasím s tvrzením, že je to lepší než DoTa. zkusil jsem a zklamaně jsem odešel .. tohle podle mého názoru nesahá DoTě ani po paty .. Někdo se mnou nemusí souhlait. Ale mě upřímně "Ližu kredenc" nijak neoslovilo.
Zobrazeno 1-10 z 15 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
2
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2024
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2822 sekund