Zapomenuté heslo

DarkOrbit

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
9.
Atlan [VIP člen]
10:39 | 1.září 2016

Hoj all.

Vím že se jedná v celku o mrtvý topick. Nicméně, vspoměl jsem si že tu ještě existuje a stále je tu tedy i možnost, že někdo DarkOrit hraje.

 

Já sice už DO nehraju, nicméně jednu dobu jsem jej hrával poměrně aktivně a během doby své největší aktivity jsem vytvořil i 2 poměrně užitečné prográmky, které můžou pomoct hlavně slabším hráčům s rozhodováním se, jak si uspořádat vybavení PETa a kolik Paladia ještě nasbírat.

 

Tak jsem si říkal, že i kdyby se tu našel jen jeden člověk, který by to ocenil. Tak to stejně stojí za to to sem postnout .

 

Jen ještě dodoám, že oba prográmky jsem vytvořil já osobně, za použití programu QTCreator, oba jsou ZDARMA, jsou bez reklam či jakéhokoliv jiného sv!nstva.

 

První prográmek je PET1. Je to prográmek, který v podstatě simuluje spotřebu vašeho PETa v závislosti na levelu, naloženém vybavení a čase stráveném letem. Hráč si tak může vypočítat, jak moc se mu vyplatí jeho konkrétní vybavení v PETu a může jej tak upravit, aby nemusel tolik utrácet za Uridium. (Součástí poslední verze by měl být i převodník Paliva na Uridium společně se slevou. Sleva ovšem není kompletně dodělaná a tak doporučuju používat pouze 1 slevu v jedné chvíli při simulacích).

 

Druhý prográmek je pld, což je vlastně jen jednoduchá "kalkulačka" pro výpočet Extra Energií získaných z Paladia.

 

Oba prográmky lze stáhnout přes uložto. Odkazy jsou na následujícíc stránce: http://tesy.wbs.cz .

 

Pokud se někdo dostane k tomu některý z mých prográmků vyzkoušet a bude k tomu mít co říct, může mi napsat jakýkoliv rozumný feedback a nebo dotaz buďto zde pomocí osobní zprávy (PM) a nebo na výše uvedenou stránku do sekce Vzkazy.

 

Jen ještě dodám, že na prográmkách jsem víc než rok už nepracoval a v blízké době to ani nemám v úmyslu, protože sám DarkOrbit už nehraju a moji známý co prográmky využívali již dospěly do takového stádia hry, že je využívat nepotřebují.

8.
16:57 | 8.prosince 2012
Atlan mne sa stalo to isté... nechápem bigpoint su to ****** :/
7.
Atlan [VIP člen]
18:18 | 15.listopadu 2012
Tak jsem se rozhodl tuto hru vyzkoušet znovu .. začal jsem znovu, za 5 měsíců jsem dal přes 1.000 hodin, měl jsem Goliath, full Iris, 2x Havoce, Apis, 25 LF3, full pohony a full nej štíty za 10k Urka. V záloze jsem měl Aegise (Na brány), kompletní SkyLab, P.E.T level 9, Kami, sběr a palivovka level 3, všechna potřebná CPU pro automatizaci dokupování, zušlechtěni atp. skoro 200 portovacích kuponů, při akcích na dýně jsem si naboxil 300 kuponů na opravy a našetřeno 297.000 Uridia na Citadelku.
No a co se nestalo .. tak jsem si o Hallow akci sbíral dýně, druhej den se chci přihlásit a loggin error na server Skandinavie ... tak se relognu a zas. Tak napíšu na podporu a:
"Byl jste označen jako BOS User, vůči tomuto rozhodnutí se nelze odvolat a je nezvratné, vaše loď byla odstraněna ze systému" ..

Takže, doufám že jsem takto de-motivoval co nejvíce potencionálních platících hráčů, aby BigPoint dostal aspoň o trochu méně těch "dojných krav" ze kterých by tahal peníze.

Na závěr: Napsal jsem na forko, kde jsem dostal BAN s tím, že si hraju na neviňátko. Navíc jen odpověď na můj dotaz podpoře trvala 17 dnů a to jsem se ještě musel připomenout. Takže o DarkOrbitu a BigPointu asi takto ..


Ps: Nezaplatil jsem si ani jednu SMS, což je podle mě důvod proč mě prostě odstranili - neplatíš, nehraješ
6.
19:26 | 27.dubna 2012
[NΞŴ★] ★★NΞŴ★★ Ξlite Ŵarrior★★
5.
Atlan [VIP člen]
1:38 | 26.dubna 2012
Jednu, vše poctivě nalétáno, hrál jsem prakticky skoro od otevření Skandinavie .
4.
19:34 | 7.dubna 2012
lol tak to máš smolu poslal si do toho SMS?
3.
Atlan [VIP člen]
19:22 | 7.března 2012
Měl jsem FEGa na Skandošce. je to cce rok zpátky, poté jsem na forko napsal že by se hodilo trochu vylepšit anti-spam. GM mi napsal ať mu hodím obrázek, tak jsem se ho optal zda si ze mě dělá legraci. Místo odpovědi mě zabanoval na Fóru. Následující týden mi někdo proboural heslo a přišel jsem o FEGa, díky banu na foru jsem si tedy ani nemohl napsat o pomoc .. :/ .. skvělý přístup ke hráčum ..
2.
20:35 | 4.března 2012
sorry ten klan nie dačo zle hodilo xD ale ináč som zabudol moje meno: (DaRkWoLf)
1.
20:33 | 4.března 2012
Čaute, hrá niekto hru DarkOrbit server Globálna Európa 2?

Ja áno, mám:

Loď: Vengeance
Stíhačky: Iris, Iris, Flax, Flax, Flax, Flax, Flax.
Výstroj:
Lasery: 11 LF-3, 10 MP-1
Raketomet: HST-2
Generátory: Štítové generátory: 9 SG3N-BO2, 1 SG3N-BO1 Rýchlostné generátory: 21 G3N-7900 (neviem načo ale ta, neviem čo mám robiť s kreditmi, vydražil som ich xD)
Extra: Raketové turbo, Slot-CPU2, RADAR CPU, Auto opravovací robot CPU, Robot-Opravár-4, Zásobník munície-zväčšenie 2.

Dizajny: Revenge, Avenger.

Kto hrá a nemá klan tak dajte prihlášku do klanu: [NΞŴ★] ★★NΞŴ★★ Ξlite Ŵarrior★★

Ja som väčšinov na horných mapách.
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2024
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5284 sekund