jo a jeste, jakmile udeláš "2". level tak na tebe může kdokoliv útočit...takže když se rozhodne někdo se sílou přes 1M, že si tě podá, tak jsi prostě mrtvej (po investování asi tak 1M jsem dosáhl síly 60k a to bylo tak 1 hodina hraní minimálně) |
takže jen tak mimochodem...tuto hru NEdoporučuji hrát...je to dobrý nápad ale je to strašně nepropracovaný...umřeš?...přijdeš o všechno, a chtěj po tobě reálný peníze abys to mohl hrát dál nebo začít úplně od začátku (po asi ttak 5 hodinách aktivně strávených ve hře, z toho 1 hodinu čekání na to dostat se z vězení, opravdu chuť to znovu dělat..)...po tak náročném vydělání 6M se do toho opravdu nechci znovu pouštět...hrál jsem spoustu web her, ale zatim žádná na tom nebyla tak špatně...doporučuji adminům hodně pracovat a možná se jednou dostane tato hra na průměrnou úroveň |
Už je nás tam přes 100 mafiánů a možnosti hry se pořád zlepšujou |
Sám jsem založil hru.. Ale to se mi nechtělo .. Ale že tam jsou lidi od SG... Asi tomu dám ještě šanci.. |
Best gameska !Je nás tam zatiaľ málo.Možetesi vybrať začiatočnú zem.Niektoré zeme majú bonusy.Záleží tam hlavne na síle.Veľa možností. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6213 sekund |