Neni to kopia MineCraftu , pretoze sam Notch , tvorca MC to pochvalil a doporučil . |
lukas>ted s to ale přehnal páč zas tak extremní kopie to není je tam více "magic věcí" |
Já teda ním že mě terrarie nebaví ale skus google.cz>Terraria download free nebo mi napiš mám to na počítači. |
No radši tu nebudu lézt terrarie mě nebaví tak tu nebudu zapáchat |
NENÍ ale pravda je že minecraft je jedinečný svým 3D zobrazením a je omezený kvůli náročnosti a nekonečnému světu |
Grevious>Všechno z toho vím ale Minecraft se mi prostě dostal pod kůži a myslím že Terrarie je 2d Minecraft |
bože tos toho napsal ZA 1. 2D MINECRAFT JE URÁŽKA TERRARIE. asi nevíš že jsou tam 3 bossové 24x více zbraní,DUNGEONY,Materiály !!!!!!!-hellstone,demonite,copper,silver A DALŠÍ NPC od kterých si kupuješ věci po čase si můžeš koupit kulomet padaj meteority Až na 2D je TO DOKONALOST KONEC mám na to server dám vám nějaké věci které sem našel v dungoch |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4798 sekund |