Zapomenuté heslo

Legendary

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
2.
15:17 | 31.května 2011
Jop a ještě jsem zapomněl připsat že hra je fakt hodně brutální a taky že hra potřebuje celkem hodně místa na HDD,něco okolo 13GB a jede na Windows XP a Windows Vista
1.
15:13 | 31.května 2011
tohle je topic pro lidi co tuto hru hráli/hrají/chystají se koupit.Já ji zatím instaluju a pro ty co o ní ještě neslyšeli,tak tato hra je o tom že dostanete kšeft od nějakýho týpka abyste ukradl pandořinu skříňku,po otevení skříňky vašeho najímatele se dostaví výbuch který vyšle do světa mytologické stvůry jako gryphon atd a váš zaměstnavatel se je snaží zneužít k ovládnutí světa a vy chtě nechtě musíte popadnout zbraně(dgl,m4,tmp sekyra a ještě pár) a zachránit svět,jsou tu přestřelky i s jeho gangem,takže si dávejte pozor kdo na vás útočí.Abyste to měli lehčí,tak vás ten výbuch "obměnil" symbolem na ruce díky kterému z mrtvých nestvůr můžete vysávat věc zvanou anima,která vám doplní životy koukněte třeba na www.xzone.cz nebo na jiné stránky s prodejem her,tam jsou i recenze,já doufám že se jak mě i vám bude hra líbit a pokud už ji někdo hrál tak ať jestli chce napíše nějaký tipy apod
POZOR: HRA VYŽADUJE PŘIPOJENÍ K INTERNETU,tudíž se dá hrát i online
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5950 sekund