táto hra je super celú som ju prešiel najťašia misia je tá kde musíte ochraňovať toho človeka prezlečeného za maskota ale je to super hra |
Max Payne? Tak to je výborná hra. Mal som ju ako základnú v počítači. Prešiel som dvojku celú. Je to ťažká hra celkom. Ale najťažšia misia je tá čo začínate s tou ženou a ste na stavenisku čo máte tú sniperku a pred vami je nepriateľ a čo potom v tej budove nedostavanej máte zísť až dole a potm ísť s Max-om.. To bol pre mňa zabijak. Ale inak je do super hra. |
dohrál sem oba dva díly(několikrát ), super hry obojí, ale 1 byla lepší. nevíte někdo jestli už konečně vyšla trojka? |
dej si www.ulozto.cz tam zadej Max Payne 2 a máš tam jeden soubor kterej jednom stáhneš a ani to nemusíš instalovat |
tak jsem to začal pařir .... výborná hra akorát to má jeden mínus a to že do tý verze jakou mám já nejde čeština ... ale jinak super i když vůbec netuším o co tam jde |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4516 sekund |