No,Chtěl bych hrát přes gamepark ale když si spustim hru(Přes gamepark)tak se ukáže: Punk buster must be enabled... Ale v nastavení multaku tam nemam punkbuster... Zkoušel jsem i přes konsoli ale nejde to... |
Měl by mít. Nebo ho Updatovat na novou verzi.(pokud jí nemá) Já to hraju na GP furt |
A jak to pouštíš? Skrze gamepark.cz -> Hry -> Call of Duty 2 -> Výběr z množství typu her ? Nebo prostě pustíš Call of Duty 2: Multiplayer ? Btw.. Máš PunkBustera povolenýho ? |
Ahoj,ja kdyz si stahnu patch 1.3 a spustim multak tak se mi ukaze punkBuster nevite nekdo co s tim mam delat? |
No ták xD..Ja som to hral ale koli novým dielom som to vymazal .Potom som to dal preč koli iným hrám .Inak call of duty boli good všetky dieli. |
Dobrý den, hráči a hráčky. Snad každý za svou éru hraní stříleček okusil aspoň jeden díl Call of Duty. Já teda okusil asi 4. Ale CoD2 se mi zamlouvá nejvíce, hlavně když si mohu zahrát multiplayer na www.gamepark.cz s lidmi, kteří hrát opravdu umí. Ona už je trochu nuda když furt dokola hrajete single player s na nic protivníky. Kdo nezná rozhodně musí zkusit. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3179 sekund |