Co je lmao ?? No tak si to zahraj ty ty to dáš za 10 dní lvl 50 ne ? |
Asi před rokem jsem hrál hru www.metin2.cz Tato hra je mezi nejhranějšími hrami v CZ.Hra se dá stáhnout a mnozí zvás o ní slyšeli nebo nebo aspoň byli na stránkách této hry.Ale já tady nejsem kvůli metinu 2.Jsem tu kvůli privátu. Můžete si vytvořit i svůj vlastní hrací systém na metinu.Můžete tam být administrátor a můžou vám tam hráči chodit a vy můžete si vytvářet jakékoliv věci.Návod na vytvoření serveru na metinu je zde: http://worldys.blog.cz/1003/metin2-tut-jak-vytvorit Ta máte kompltní návod jak vytvořit server.Pak už je na vás jestli do toho investujete peníze aby to lidé mohly stahovat nebo jen pro kamarády. Hlavní důvot proč todle sem píšu je privátní server newlongju.eu. Nepotřebujete hamachi nic!Jen se registrujte a stáhněte si privátní server.Jeto italský server, ale většina lidí asi tak 2:5 lidí jsou z CZ. Hraji tam už delší dobu takže vám můžu říct že todle je nejlepší server na kterém jsem hrál metin!Jsem tam level 94.. Stránka privátního metinu http://www.newlongju.eu/forum/index.php Vyprávění o privátním serveru newlongju.eu Jak je známo v každém metinu můžete mít WH a MH..Wh je bojoví kůň z kterého můžete bojovat.MH je ještě lepší a hezčí bojovní kůň a můžete z něho dělat kouzla.Abyste dostaly tohoto koně potřebujete udělat takoví docela nároční quest.Tady nemusíte dělat nic jen uděláte 35 lvl a dete za pacholkem a on vám dá za 500 000 yangů WH.Pak až uděláte lvl 50 můžete jít za pacholkem a on vám dá za 1000 000 yangů MH.Exp íse tam poměrně rychle já osobně jsem tam byl za 10 dní lvl 86 od 86 je to docela pomalé , ale je to na toli krychlé abyste tak do 3 měsíců dali lvl 99 i dřív!Podle toho jak jste aktivní.Můžete si zde koupim brnění které jse jmenuje KING obrana 550..Toto brnění nemůžete získat tak že vám spadne když uzabijete nějakou příšeru získáte ho tak že ho vyrobíte z materiálu který je poměrně hodně drahý.Máte tady hodně věci +9..Jeto nejlevnější metin v kterém máte spoustu jiných zbraní které byste na žádném serveru neměly.Je tu všechno prakticky hodně levné a je to nejlepší metin co jsem hrál.TENTO METIN MŮŽU NAPROSTO DOPORUČITUrčitě si to zahrajte je to velice dobré.. Kdybyste cokoliv potřebovali ohledně metinů tak mi napište. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3083 sekund |