Pridejte se knam do skupiny na facebooku ![]() http://www.facebook.com/pages/Shakes-a-Fidget-CzSk/159426170781530 |
kl-vb> To som sa regol ja, ale som to prestal hrať xD Meno: Samuel f Server: 1 Level: 79 Cech: gladinator Podzemie: 1. = hotovo 2. = hotovo 3. = hotovo 4. = Pirát krvavý nos 5. = Zelený rex 6. = Zamořený strom (prvý) Asi tak som sa zlepšil.. |
A ešte aj: Meno: Tomáš M Server: 1 Level: 44 Cech: FC Ubla Podzemie: 1. - hotovo 2. - 9/10 3. - 6/10 4. - 3/10 Berieme hráčov do cechu, hlavne houbičkárov. Normálnych členov od 30lvl-u houbičkárov od levela 1. Prosím kto má záujem tak napíšte na tento účet.. |
Meno: Samuel f Heslo: ********* xDDD Server: 1 Level: 77 Cech: gladiatorb Podzemie: 1. = hotovo 2. = hotovo 3. = 10/10 (posledný) Vúdce loupežníkú 4. = Pirát krvavý nos 5. = Zelený rex 6. = Zamořený strom (prvý) Asi taký nabijak som x]] |
Meno: Furik Server: 5 Cech: Lyžujúce slimáky Level: 57 Epické predmety: Spolu myslím 8:Tarzanove rukavice,hořící pekelné rukavice,Kyrys ňoumotrouby,2x šerifuv opasek,Křiklavě žluté botky oční rakoviny,Démonická přilba masakru,Prsten kapitána modrovousa Na sebe práve 3: Kyrys ňoumotrouby,Hořící pekelné rukavice,Šerifuv opasek Podzemie: 1. hotovo 2. hotovo 3. 8/10-Obluda 4. 4/10-Stínokodýl 5. 2/10-Řezosaurus |
Jméno: klvb Server: 3 Level: 103 Podzemí: 1-4 dokončeno 5) 10/10 ...) Prodávám účet za 200 kč.Postava je v dobrým stavu,nedávno jsem měl 6 epiků. |
Jméno:Krakman Server:6 Cech:Cech zbabělců Level:30 Podzemí: Podzemí 1-9/10 Podzemí 2-3/10 Pozdemí 3-2/10 Nabírám všechny do cechu a jsem v cechu velitel. Kdo chce do cechu napište mi zprávou na supergames(né na pokec o hrách ani na chat). |
Ja mam na s5 postavu level 54 Furik. Kto chce do mojho cechu? Mame bonusy 52% a berieme kazdeho. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1923 sekund |