Prečo chceš iba levely nad 100? Máš účet level 80 a nehráš ho.
A inak.. double Post |
Hrá niekto SFGame a končí s ním? Je vyšší lvl ako 100? Tak prosím, napíšte mi.. ![]() |
samuel.f ja som teraz 90 za pár dní bude aj môj najväčší úspech Level 100 xD |
Môj najväčší úspech na SFGame bol, keď som dosiahol lvl 100. No teraz už mám 150. Môj terajší úspech je vyčistenie všetkých podzemí! Najviac som sa natrápil s 8. podzemím a BOSSom čiže ZABIJAKom. Toho som porazil práve teraz. Dostal som z neho EPICkú GITARU, ale je oveľa slabšia! ![]() To ma dosť naštvalo, a zároveň potešilo, lebo som gitaru nemal v albume ![]() |
Kto vie tak sa na shakes pridal Záhadný Záchod do ktorého dávate zbytočné veci (brnenie, cennosti, zbrane)
Ak bude plný môžeťe splachnúť a máte 33% šancu že vám vyjde 1 z týchto Epickov (epické brnenia, zbrane, cennosti) KLIK |
Nospy prečítaj si čo m napísal v chate a potom sem píš zbytočnosti |
Napíšem vám sem príkazy čo môžete zadať v cechu: /act zobrazení posledního přihlášení hráče do cechu (pokud je to moc dlouho, po najetí na hráče se zobrazí ![]() /album zobrazí se ti ID itemu, když na něj najedeš v albu /lang změní jazyk hry (příklad: /lang germany) /sysblink off vypne blikání tlačítka CECH (NĚKDY NEFUNGUJE o_O) /sysblink on zapne blikání tlačítka CECH (NĚKDY NEFUNGUJE o_O) /frenzy pokud to napíšete do chatu a poté protočíte obchod, začnou se vám itemy točit (za ) do doby, než tam bude epik /gid zobrazí se vám ID cechu /pid zobrazí se vám vaše ID /pwdscore ukáže vám, jak je vaše heslo bezpečné /whisper také známo jako /w "jméno" "zpráva" = šeptání = zpráva, kterou vidíte pouze vy a příjmece ("jméno" ![]() /zlato "počet" daruje přesný počet do cechu /houby "počet" daruje přesný počet do cechu /zlato * daruje všechny , co máte do cechu /houby * daruje všechny , co máte do cechu /zlato ![]() vsadí tolik (u kelímků) , kolik napíšete /houby ![]() vsadí tolik (u kelímků) , kolik napíšete <a href=" http://forum.sfgame.cz/showthread.php?t=12141 "> Zdroj</a> |
Svet: 5 Meno: Furik Cech: Tokubetsu Kogekitai Level: 85 BTW cech je môj nedávno som ho založil mám tu pár kamošov máme bonusy 52% podzemie zatiaľ len 1/50 beriem každého pohoďáka kľudne level 1 ak sa bude zlepšovať a bude aktívny ale nemám záujem o nejaký level 200 čo sa bude správať ako 7-ročné decko. PS: Do hry je pridaných veľa vecí. |
All.The.Assasin: a nechceš k nám do cechu (užovky)?? xD Já vim, jsem naivní... xD |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1726 sekund |