No já jsem skoro 14lvl,dobrá zbraň ve statech dmg přes 1000 ale mám slabý celkem brnění ![]() Jinak mám klan Smrtijedi,zatím má málo členu(rozjíždíme se) vemu každýho od 11lvl(vezmu i nižší lvl na požádání) zlatou truhlici máme na 4(+8% k penězům takže za hlídkování a za q dostanete víc penez a instruktora mame na 3 takže +6% bonus k exp. Pište PM na nick Winner Looser. Tipy : hlídkujte přes noc,dobře to vydělá(mě to teda hodí jen 23zlaťáků za 10hodin ale i tak je to k nečemu good ![]() |
A jedna otázka: Ako mám získať "houbičky" ak nemám české koruny ale €? |
Kto zháňa Cech na s1, tak CounterStrike hľadá členov. Napíšte mi do SS ak má niekto o jeho klan záujem. |
Fire schánim klan ,ale pořádnej neví někdo ? já si chystám založit novej mám přez 30 goldů a mám už good věci tak napište když tak poštou |
Jo, dneska jsem začal: level 2 a nick Pink Floyder
Ale jde to nahoru (rychle). Mám dotaz, můžu získat houbičky ještě jinak než za opravdové peníze? |
Já hraju též,nedonatím,ničí to hru,možná si houbičky někdy objednám(na zbraně) ale zatím mi zbraň stačí a zbroj schním přes Q,měl jsem warriora 10lvl ale war to má moc těžký,tak sem začal mage,teď mám mage skoro 14lvl,démon,cech Smrtijedi server 1,se mistr klanu,kdyžtak mi napište PM bereme +11lvly,aktivní lvly nick Winner Looser PS muj max dmg 2874 ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1891 sekund |