Vytvářet nový hry je pravděpodobně levnější než pečovat o ty starý. Stačí nová grafika, a lidi se jen hrnou. Ještě že na to zatim nepřišli v Blizzadu. |
V tom podzemí jsou ale hustý věci teď jsem našel hnusný brnění nějakýho špekouna nebo co ale je supr dá se prodat za 16 G ! |
Cus taky to hraju mám lvl 16 a taky jsem v cechu kdo by byl ochoten platit poplatky 2/1 ku svému lvl 10 lvl = 20 zlataku uz máme 22% zlataku navíc a 4% expu kdo by chtel tak napiste mé jmeno je Temnotal server1 |
Cus taky to hraju mám lvl 16 a taky jsem v cechu kdo by byl ochoten platit poplatky 2/1 ku svému lvl 10 lvl = 20 zlataku uz máme 22% zlataku navíc a 4% expu kdo by chtel tak napiste mé jmeno je Temnotal server1 |
Server:1 Jmeno:Gestilek lvl:13skoro 14 a mam svuj cech nekomu sem uz poslal pozdrav ![]() |
Jo jo když budeš plnit questy tak to máš rychlejší třeba já mám koně a je to celkem rychlý skrátí ti to čas ! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2268 sekund |