čenich suhlasim ved ja si zarobim za den okolo 20G nechcem dat polovicu penazi cechu |
Ahoj.. Hraji sgakes a finget na Světě 2 ...Jestli tady někdo hraje a á lvl větší jak 15 napište mi do správ jestli chcete do cechu.. Já jsu lvl 24 skoro 25...Nabízím v stup do 16 nejlepšího cechu... Bonusy máme na 10 urovni tudiš 20 % + ke skušenostem a také 20 % + ke zlatákum ....tudiš si budete vydělávat spoustu peněz a budete mít víc skušeností. Pevnost máme pro 11 členů a zítra máme další válku takže budeme tak na 5 místě v síni slávi.Nabízím vstup do cechu VANDRZTACI..Do toho cechu jsem investoval už 400G a Bumpy dal 380G a ještě pár lidí dalo přes 200G,ale jinak většina má těsně pod 100G a někdo nad 100G máme zde poplatky jen 10G deně ale jak ste viděli tak lidé přispívají 100krát víc než je povíné..Jestli máte lvl 15 a chcete do cechu napište mi do správi na supergames a já se svámi dohodnu.. Poplatky jsou 10G deně |
Super už mám 16 level ale dávaj mně i 14 někdy protože voni jsou strašně dobrý nějak a v podzemí je to těžký ale stojí to za to ty věci ! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2285 sekund |