kl-vb> Řekni mi jméno klanu a uvěřím ti.... My jsme na světě 1 bereme od lvl 30 a máme nízké příspěvky zlaťáků.... Jméno: BlackAkatsuki První 3 členové jsou důstojníci.... Pak už jen podle příspěvků.... Stačí aktivita a potvrzování útoku či obrany... |
zdenal-proč jako sem píšeš že travan je blbost?To tady nikoho nezajmá!Běž si to psát do tématu o travianu,jestli existuje. bandita-tak to jste hustí mi příjmáme hráče od 70 levelu a každej novej hráč musí dát 80 hub za vstupné |
Jo a jmenuji se bandita4444 a můj (náš) cech se jmenuje Cassandra |
Čau, taky hraju sfgame.cz. Jsem na sereru 3.Mám svůj vlastní cech.Berem od 5 lvl. Jsme dobří.Tak pište! |
j mi z kamosem sme to zacali hrat nedavno server 3 meno: NeoChaos niesom nic moc neni mi co zavidiet |
TRAVIJAN JE NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA |
hraju na nej serveru3 sem 27 a mam cech xDD a jmenuji se pohhh |
já to hraju a hraju na s4 a jsem 7 lvl a jmenuju se Legenda1 a mám cech |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1778 sekund |