Assassin´s creed je prostě bomba! Dvojka byla mnohem lepší než jednička, ale neočekávala jsem, že Brotherhood ji předčí,..ovšem stalo se. Po Halo moje nejoblíbenější hra |
No můj kamarád ji má a podle traileru to vypadá fakt lákavě...ale jako ostatní na to nemám systémové požadavky.Jednou sem si chtěl nainstalovat The Saboteur ale když jsem to spustil nic se mi neukázalo... |
Ten trailer je hustej tak moc ze bych si tu hru hned koupil a sel parit,ale bohuzel nemam na to systemove pozadavky |
Grevious > Já jí budu mít...... Normálně nekupuju hry, kupuju vždy jen sběratelské edice atd....... |
Budu mít codex edici! Jestli někdo budete mít brotherhood napište mi a rád si s váma zahraju |
O tom, co jsem se dočetl, tak by to mělo vyjít někdy v listopadu tohoto roku.
Taky bych si jí rád zahrál, ale kvůli systémovým požadavkům na to nemám dost dobrej PC... Souhrnné informace • Assassins Creed: Brotherhood vyjde na podzim roku 2010 (zřejmě listopad) pro PC, Playstation 3 a Xbox 360 • ve hře se poprvé dočkáme rozsáhlého multiplayer režimu • opět se vžijeme do role Ezia Auditore de Firenze • děj se přesune do renesančního Říma, kde v bojích změříme síly se zkorumpovanými členy Templářské sekty • našimi pomocníky se pro tentokrát stane Leonardo da Vinci, Machiavelli nebo Caterina Sforzová • odehrát singleplayer bude trvat přibližně 15 hodin čistého hraní • ještě před vydáním hry bude uvolněna multiplayer betaverze hry |
Já si myslim že jak to bude MultiPlayer tak to už nebude ono!Ale třeba to bude dobrý nevim |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6930 sekund |