Hele, dneska jsem si vzpoměl na stáááréé PC hry. - Jedna z nich (tu bych chtěl hlavně, ale neím jak jí popsat, moc si to nepamatuju) byla 2D střílečka pro 2 hráče. bylo tam pár map a na jednom počítači se střílelo po sobě navzájem. Braly se různé zbraně, pamatuji se na něco se zaměřováním pomocí teček či co, pak si vzpomínám, že v jedné mapě se lezlo nějak pod něco, možná dům, a byla tam i voda... Bylo to vážně dávno a rád bych si vzpoměl... A měl jsem jí z nějaké kolekce na CD. - Druhá je taková tanková, kterou neví, odkud jsem měl. Byla 3D, ale celkem stará. Nějak po sobě navzájem střílely tanky, ale nevím, jestli online, nebo počítači, ale vím, že šlo i pro dva hráče. Občas tam byly takové krabičky na opravu tanku a ty tanky byly různé. Vzpomínám si na nějaký průhledný či co nebo na nějakou vrtačku... A taky tam šel závodní mód, nebo něco takového. No, špatně se to vysvětluje a chápe, bylo to vážně dávno a teď jsem si na to vzpoměl. |
Hledám hru.Netuším jak se jmenuje a zcela určitě jsem jí hrál zde na SG.Bylo to o farmaření,chovali se tam zvířata..Mohla se tam vybrat barva auta,kterým se to pak rozváželo po různých obchodech na mapě.Dodávalo se to do několika obchodů a byla to docela makačka.To je vše co o té hře vím.Kdyby jste si náhodou někdo vzpoměl,nebo jste věděli,co to je za hru tak se prosím ozvěte.Děkuju moc. |
je to hra podobná shopping street a shopping city.môžete si vybrať či hrať za burger alebo za sushi.dole máte upragy.niektoré vymenujem:kamera,auto,balóny a ďalšie poschodie.je to oddychová hra.je aj na superhrách.prosím fire keby si my povedal,či tu je. |
Chtěl jsem napsat Starcraft, ale pak jsem viděl konec toho, cos' napsal. Tak tu neznám... |
Hledám hru z doby kdy GTA VC byla hitovka . Je to stratégia její dej se odehrává na rúzních planetách normálne si stavíte mimozemské základny a armády , tezíte ... skrátka jak klasická stratégia neco na stil starcraft. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3532 sekund |