Vojta súhlasím s tvojim názorom. Radšej si zahrám WoW ako nejakú čínsku prkotinu, alebo si prídem zahrať na SG. |
Ani jednu z těchto her bych si nikdy nestáhl a neinstl .. ![]() MT - Co jsem viděl u ostatních lidí, tak je to jen a jen rubačka 4S - Zplácanina co má tahat z lidí peníze .. To je můj názor a nikdo mi jej nevezme .. ale pokud vás tyhle hry baví .. |
kdyz uz se mam rozhodnout mezi temito hry tak mam radsi metin2 ale ve 4story mate o hooooooodne vic moznosti ![]() |
Glumpf : hmm.. opravdu? kámoš nikdy neposílal SMS a nikdy nechatoval.. teď má přes 100g vše +20 musíš umět hrát... o jeho bratrovi ani nemluvím ten je tk namakanej a ani 1x si nekoupil MK |
4 story je o mnohem lepsi ale potom me za cal bavit metin 2 ale porad si myslim ze 4 story je lepsi |
Nemusíš do toho dávat peníze. Jsem lvl 59 mám obyčejný dungy, rupla mi sekera takže mám dvojručku attack: 272-280 což je na můj lvl málo a přesto si to dávám docela v poho. Párkrát chcípnu a co. Nezajimá mě to. Každýho baví něco jinýho. Nebo, nemusíte dávat peníze, nemusí většina utrácet za to že je zajimá co to dělá chcou si to vyzkoušet tak utratí třeba za to 250 str a mají z toho h**... Já si šetřím na lepší věci teprve 4 dny (Taky jsem utrácel) a pak mi došlo že to je lepší si koupit lepší věc než nějakou blbost např. Halloweenské cukroví atd. |
myslim že to je podletoho kdo co haje když ja hraju díl metina tak si myslím že metin lepší ale když někdo hraje dil 4story a ndiki nehral metin tak řekne že je to blba hra ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2435 sekund |