kdo si chce zahrat strongholda at napise soukromovku [dam si vlka] |
Tohle jsem našel Arabský lukostřelec: To je jisté, jako váš lukostřelec jen v jiném oblečení. |
tady jsou cheaty jestli chcete : Zlato + sedliaci: ----------------- V hlavnom menu stlač [Shift]. Potom počas hry stlač [backspace] a napíš "yes". Budeš mať neobmedzené zlato a dostupných 50 sedliakov. Cheat mód: ---------- V hlavnom menu stlač [Shift]+[Alt]+[A] pre zapnutie cheat módu. Budeš môcť počas hry používať nasledujúce kombinácie kláves: [Alt]+[C] - všetky misie [Alt]+[K] - neobmedzená výstavba, nebudeš potrebovať zdroje [Alt]+[X] - pridá 100 popularity a 100 zlata |
pravda já zase četl že jsou stejně silní a lepší je stejně když si dáte střelce s kuší |
eh kdo vihraje zalezi na tom kdo prvni vystreli a mimochodem luk stoji neco kolem 32, a ten lucisnik 12 a arabskej stoji 75 tak si to spocitej |
našel sem to na internetu a dal jsem duel aabáč evrop Vítěz-arabáč |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2576 sekund |