ok idem sa regnut len som hladal lebo v tejto hre som mal asi 3 ucty ale zabudol som heslo |
Ne, je to zadara, respektive za 15 000 goldu (to normálně získáš z questů, bojů atp...). |
ten ninja a tak to je za skutocne cashe alebo za imaginarne v tej hre? |
Počáteční class jsem měl rogue, ten jsem si dal na max (10) Pak jsem si koupil healer class a mage class a teď je taky vylepšuju. Pak si koupim warriora, seženu dragonslayera a možná aj holiče si koupim. Jo a ninju si koupim. Pak jsem ještě viděl enforcera, ale ten je na H |
dakujem a ty si aky typ v tejto hre Adventure Quest Worlds rogue lebo mas tam mage class tak si mag alebo co si tam vo Adventure Quest Worlds? |
Dragonfable jsem hrál taky, kdysi dávno, bavilo mě to jen chvíli.
Btw. Gratuluju profi, ještě jsem si nevšiml |
Nazdar, paříte to někdo? Jestli jo tak se ozvěte. Hledám pár lidí (nejlepší by bylo, kdybyste byli mage class, healer class nebo bojovník pač já jsem rogue). Potřeboval bych píchnout s questem od Dragonslayera (sejmout 8x velkýho červenýho draka). Moje postava: Vamakai (Vamaka už byl zabrán ) LVL: 10 Rogue class rank 10 Mage class rank 3 Healer class rank 4 Vybevení: Hashashin armor (500 000 goldu) - moje chlouba Brawler dagger (special pro rogue) Hood of shadows Přesvědčení: Good Moje char. page: http://www.aq.com/aw-character.asp?id=Vamakai Tak se kdyžtak ozvěte. Hlavně schopní healeři a healerky samozřejmě |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7988 sekund |