jj dik Vojife,dobrej napad stekna mam dalsi: jak tam jsou ty bomby,tak kdyby byla podobna ale byla by to mina a aktivovala se jinou kostkou (aktivacni) =) jenom jsem zapomela napsat,ze kdyz na SG spustim Platform Racing je jedno kolikatku tak se mi odecte kradit a nwm proc =) |
nebo podoba kindervajíčka nebo doplňky jako brýle nebo ten bobkový list na hlavu jako měl ceasar |
kindervajicko > Pěkný nápad. Nejlepší by bylo, kdyby se to dalo nastavit (Jestli ano a rychlost A mám další nápad: Pomocí tohohle by šlo skoro cokoliv . Byla by "spínačová kostka", na kterou když by se šláplo/zespoda vzazilo/dotklo, tak by se nastavilo, kde se něco stane. (Např. by se vlezlo do slepé uličky a jednou takovou kostkou by se zablokoval východ a za chvíli by byla další, kterou by se zase otevřel na opačné straně |
No mohlo by treba byt zeby ti treba pod vodou dochazel kyslik (nemyslim nejak ultra rychle) ale bylo by to dobry |
já jsem tam přihlášenej jako masaha a tvoje tratě sou dost ssložitý vojife |
Znáte hru Platform Racing 2? Tady pište nové věci, nové "kostky", nové čapky apod., co vám ve druhém díle chybí a co by se vám líbilo, kdyby byl i Třetí díl! Moje nápady: 1) U každé kostky, kde jsou bonusy by se dalo zvlášť vybrat, jaký bonus v každé bude, jestli bude vidět předem co tam bude apod. 2) - Nové kostky: a) Dal bych kostku, na kterou když se šlápne, tak vám zmizí bonus. b) Jako "a", ale, že se ten bonus použije. c) Jak je ta kostka, která se náhodně posunuje, tak že by byla takové, u které by se dala vybrat dráha, po které se bude pohybovat. d) A jak je kostka na otočení obrazu, tak by byla na změnění gravitace tak, že by to třeba postavičku táhlo nahoru, nebo doprava/doleva, ale obrazovka by se neotočila. 3) Dal bych, že jak se dá vybrat, od jakého "ranku" se to může hrát, tak by byly i ostatní podmínky jako: - Jakou čapku musíš mít, - Jakou čapku nesmíš mít ... apod. 4) Zrušil bych "Super Flying Cowboy Mode", všechno zkazí!!! Napište svoje nápady. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5451 sekund |