A co takové kostky, které by byly, ale vlastně nebyly.. Jakože by to byla jen iluze, fata morgána. |
Fir > To bych dal, že by se opět dalo vybrat Tak mi to připadá, že PR3 by bylo naprosto nelimitované D |
Já bych dal k těm bonuskám, třeba i nevýhody. Které by se prostě automaticky spustily. Třeba zpomalení, nemůžete skákat, nemůžete se potopit.. a tak podobně. |
Fir > Ano, nojo vlastně Dobrý nápad =) Ale ty neviditelné by se taky daly využít. A pak bych taky dal: Typ kostek, přes které by se dalo skákat zezdola, ale ne zezhora dolů. =) A ještě ty průhledné: To by asi spíš bylo, že by se dalo u jakékoli kostky v liště po několika kliknutích nastavit, aby to bylo průhledné, takže by to šlo u všech kostek. =) |
Mě by se teda líbila další vrstva pro kreslení, která by překrývala i kostky/ dlaždičky. |
kubisten > Taky mě to napadlo. Ale pak by Fake mapy neměly vůbec smysl. Tam se oceňuje to, že to dokážeš co nejlépe vytvořit. Kdyby to tam rovnou bylo, nikdo by to stejně nepoužíval. A to s tím mým nápadem na neviditelný blok: To by bylo super hlavně v tom, že by se "pod něj" mohl nakreslit jakýkoli nový blok nebo čára. Vážně by se mi to líbilo. |
taky by bylo fajn ze by byla kostka zneviditelnovani (ty by jsi se videl ale ostatni by te nevidely na draze a ani na mape |
Mna ties daco napadlo by to usnadnilo robenie fakeov ze by ste len klikli v level editor tam kde mate kostky klikol by si na jednu 2 krat a bolo by tam napisane fake tak na to by si klikol a bol by to fake nemusel by si jednu kostku robit 10 minutu |
kindervajicko > To s těma bombama - To by se právě dalo udělat tou mou spínačovou kostkou. A ještě něco: - Že by se v editoru map dalo něčím označit místo, kde se něco nakreslilo a dalo by se to kopírovat a přesunovat. To by se mi hodilo hodně. - A pak ještě neviditelná kostka. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8677 sekund |