tse nebude až čtverka! trojka je propadák! ze 2. světové války v poho sapik a samurajský meč v ruce úplná blbost!/=( nebo se rozhodnu to co sem říkal nebo znova Ezio |
super mám DARK edici dvojky(přepalko od kámoše)ne ty knihy apod ale bonus mise apod. jo a jinak obyč dvojku prostě COOL! |
no já to hraju pořád už jsem udělal oba dva díly neni to moc lehký ale dá se to vyhrát né že ne |
Já to sháním aspoň demo ale viděl jsem na to ukázky vypadalo to mastně |
jo assassins creed 1 je super hra jak po grafický stránce tak po hratelný a zvukový....fakt že možnosti tam sou velký máte možnosti vedlejších misí ae i normálních "hlavních" nebo jinak ... zasahujících do příběhu.ovládání mi příde fakt v poho (na PC) ae tutorial mi ukazoval tlačítka hlavně na xbox nebo kam ae i tak je to supr.Dost se mi líbí nůž v rukávu fakt že s nim tolik způsobů zabití a taky je bezva shazování ze střeh to mi někdy fakt pomohlo jinak AC na psp sem dohrál pár hodin po tom co sem si ho koupil...řeknu vám příběh celkem na nic,ovládání normální a grafika taky ae příde mi že je to docela omezenější než na PC ... stráží je tam přehnaně a pořádně v tutorialu neni vysvětleno jak na kombo když se bráníte.Taky někdy zmatky s kamerou a pak vám to zkazí misi.. každopádne assassins creed na PC je jedna z nejlepších her co sem kdy hrál akorát mě štve ta náročnost na grafiku... =( ae jinak prostě doporučuju stojí to za to (na kompu) na psp to je na prd > |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2461 sekund |