nick:xXxcz level:64 povolání:lukostřelec mam všechny speciální karty kromně slepice ^^ |
No.. tk sem si udělal mage mám na něm pajamu lvl 20,red mága+4 lvl 24,postava je 38,5 legendární kouzelná hůlka +5,užitečná kouzelná zbran +1,tajemná zotavovací róba +2.Jinak Adame ty highy máš na německým? expí se tam rychleji než na českým? |
![]() lvl : 34 SP karta : Pajama Kdo má +34 lvl nebo stejně a má za q TS 34 tak mi může kdyžtak help nebo mu pomůžu ![]() |
nick:xXxcz level:40 povolání:lukostřelec je to pěkná hra ale na 35 až 40 lvl omrzí ja už to moc nehraju |
Jžš KDYŽ U TOHO VIDÍŠ FREE NEBO ZADARMO TAK JE TO ZADARMO !! =) ps: Nick: SmillyBoy level: 24 Max dmg jedník nejmenovaným skillem: 1142dmg Povolání: bojovník s mečem Úroveň práce : 9lvl xD lol najdete mě na slunečné louce,nebo v T-S 24 lvl. |
metin2 som mal virus trojan tak chcem byt opatrny ale uz to instalujem |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3296 sekund |