chcete sem napsat aby jste meli v postave vsechno na maximum? např: Charisma:200 Síla:200 Inteligence:200 Pohiblivost:200 ty menší atributy mam všechny na 10 a body na zbraních všechny na 600 |
Při spustění hry se vám načte taková tabulka.. Dáte konfigurace-hra a povolit cheaty A pak spustíte hru a můžete používat tyto cheaty: CTRL+W - Přidá 10 bodů ke každé dovednosti ovládání zbraní. CTRL+X - Přidá 1000 XP vašemu charakteru (funguje pouze v obrazovce vylepšení charakteru) CTRL+F5 - Počítač ovládá vaši postavu. (funguje pouze v bitvě) CTRL+F4 - Každé stisknutí omráčí jednoho nepřítele. (v bitvě) CTRL+H - Plně vás vyléčí. (v bitvě) CTRL+F3 - Zraní vás. (v bitvě) CTRL+X - Přidá 1000 zlatých. (v inventáři) CTRL+SHIFT+F6 - Omráčí všechny vaše vojáky. (v bitvě) CTRL+F6 - Omráčí jednoho vašeho vojáka. (v bitvě) CTRL+SHIFT+F4 - Omráčí všechny nepřátelské vojáky ve vašem zorném poli. (v bitvě) CTRL+F9 - Zpomalí hru (pro vypnutí je třeba stisknout znova). CTRL+levý klik - Teleportuje vaše vojsko na pozici kurzoru. (na mapě) CTRL+T - Ukáže všechna vojska na mapě. CTRL+X - Vylepší vybraného člena party. (na obrazovce party) |
jo a z těch zajatců mám 1 lorda(měl jsem 2 ale toho jsem prodal za 6000 denárů) Denárů mám 39000 + 2000 z cheatů |
Nej hra!!! Já jsem měl 27 levlel+3 hrady 267+19 vojáků a pomáhám králi z království nordů |
Extrémně výborná!!
Ale já budu muset nejspíš reinstalovat.. nejde to spustit! / |
a uz tu ma dakdo Warband ja si asi kupym mount and blade je to dobra hra? |
No když si to tak vezmeš tak Warband je 2. díl. mirtn1998: Znám, ale nepoužívám jen když screenuju |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4597 sekund |