já hraju s cheatama jenom v modech jinak v tom zakladním modu Native hraju bez cheatu |
tak já to hraju za dvě postavy na jedný bez cheatu a na druhý s cheatama ale ty cheaty používám jen pro zábavu a neřikejte mi že ste nikdy nehráli hru s cheatama... -.- |
Jo a bacha!!Jestli máte rytíře s háčkama,čárkama tak se vám smažou např: Vilém Dobyvatel----Vilm Dobyvatel... Ale naštěstí si to jméno můžete zase změnit na dřívější... |
Takže: 1)Spustíte hru,nahajete si postavu(jakoukoliv),až se vám to načte dáte postavu,pak dole vlevo máte statistiky-klik. Pak se vám oběví nahoře v pravo exportovat a importovat postavu.Dáte exportovat a vypněte hru to je teprve 1 krok... 2)Dáte tento počítač pak místní disk(bud C nebo D podle toho kam jste hru nainstalovali...) Pak program Files-mount and blades tu složku otevřete a otevřete složku charExport Pak se vám ukážou 2 složky charExport a Jméno vašeho rytíře.... Tak dáte na to vaše jméno a otevřete.... Pak přepište JENOM ČÍSLA podle libosti a dáte uložit(Upozornuji že se nesmějí být ty čísla hned před =!!!!!) 3)Spustíte hru načtěte vaší postavu(Musí to být tak kterou jste si vybrali!!!!)Načtěte si jí... Dáte postavu-statistiky a tentokrát IMPORTOVAT postavu a máte atributy podle toho jak jste si je přepsali HOTOVO Zdá se to být těžké ale není(na to jsem přišel sám,na internetu to nikde není!!!) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2680 sekund |