give me liberty or give me coin - 10 000 peňazí medium rare please - 10 000 jedla <censored> - 10 000 dreva <nature is cured> - 10 000 dreva nova & orion - 10 000 skúseností speed always wins - 100x rýchlejšie zhromažďovanie a stavanie To su cheaty na hru Age Of Empires 3. Je to singleplayer hra... Cheaty date do hry tak ze stisknete "ENTER" a pisete cheat. Potom stisknete znovu "ENTER" a cheat odoslete. Ucinok cheatu by mal byt okamzity(ak nie je cheat nefunkcny alebo ma inu funkciu ako okamzite cheaty) |
kdo zná PC hru Borderlands tak my prosím sem napište pár hacků do té hry děkuju a taky my napište jak je napsat a jak dát okénko nebo něco kam je mám psát děkuji |
já využívám jen login hack v1.16 jsem liný psát xD používám ho na Metin2 mam to domluvený z Game Mastrem [GM] sry za chybu |
já využívám jen login hack v1.16 jsem liný psát xD používám ho na Metin2 mam to domluvený z Game Mastrem [GM] |
Pche pche pche... Prý nenajdeme a co třeba trade hack do metin2.cz ten sem sehnal na anglickej server a funguje xD |
zajímavé že tady všichni hacky nesnášej ale téma se chytlo |
Vy co používáte hacky jste lami ale když najdete funkční hack do sfgame.cz tak mi ho pošlete na e-mail: kevin.hry@seznam.cz DÍKY |
v gta san andreas to hacky pouziva kazdej to nevicitam ale v ostatnich hrach... |
to je pravda ale ked si zoberes take gtacka tak vzdy tam mas vetsiu zabavu s tymi cheatmi |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2251 sekund |