dřív jsem hrál demo aoe3(age of empires 3) s cheatama stáhl jsem si to a nebaví mě to s nima protože je tam multiplayer a když jsem hrál aoe2 s cheatama pak jsem si zahrál multiplayer, hned jsem lehl ale kdo se naučí hrát bez cheatů tak umí hrát |
telev: tady máš odkaz na cheaty do quake1 http://abecedaher.cz/index.php?page=cheat&page2=zobrazit&id_hry=0000002641 |
kubisten-to pis tomu kto spravil tuto temu ktora je podobne aj vo volnej diskusii ![]() |
boze kuknite sa na abcgames tam najdete skoro vsetky cheaty ak ste take lamy ze neviete hrat hry bez cheatov |
assassin-ja viem hrat hry cheaty nepouzivam pri misiach a tak ale ked sa chcem zabavat tak je to sranda napr.v san nadreas ![]() |
assasin: my umíme hrát ale jen si to chceme zjednodušit nebo tak a na quake 1 najdu ale nemám moc času tak to neček hned |
LOL podle tohoto témata jak vidím tak neumíte hrát na PC dobré no.... |
To som si aj ja myslela ale ked napisal qeka1 ja ze je to niaky jeho nick ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2601 sekund |