Jestli máš na mysli F.E.A.R. tu děsivou hru s tou holčičkou(nebo co to vůbec je) tak to sem jednou hrál u strejdy,ale jakmile sem vlez do nějaký temný místnosti a tam se objevila ta holčička tak sem se lekl,že se mi srdce rozbušilo tak rychle že sem si nebyl jistej jestli sem doběh maraton.Tůdíž já na tydle děsívý hry moc nejsem jak strejda jednou hrál hru Prey tak to mi stačilo úplně. Takže týhle hře bych dal tak 80%(z mého pohledu) a palec nahoru. |
dobrá hra, už mam obědnanej 3 díl. Jsem zvědavej jak to skončí, doufám že Alma nezemře a doufam že bude i 4 díl. |
kubisten> nedělej to, je to mnohem horší hra než F.E.A.R původní. Mě to dost zklamalo-žádná atmosféra, horší grafika i AI-ani sem to nedokázal dohrát. |
FIRST ENCOUNTER ASSAULT RECON co si mislite o tejto hre ?? v celej hre sa nachadzaju iba 3 bugy a navise je tam dobra fyzika ALMA VAS VIDI!!!! : ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5640 sekund |