ja sem zase minule hral sims 1 je to stara hra ale stale ma baví |
dawer ale novsie hry ako world of warcraft ma napriklad 12GB aleboGTA IV ma 16GB |
Když jsem byl malý, moc jsem nehrál hry na komplu. Ale nejradši mám asi GTA 2 a to není nová hra |
Ty brďo já mám Aladdina, Abuse, Duke nukem, Dina blaster, Vlak,Starého prince of persia,jazz,doom,lion king,prehistorik 1,2,Keena,Worms a hromadu dalších. |
Jak je možné že v té hře jak na té pláži rozdáváš ty dobroty tak jakto že chodí tak pomalu? Proč? |
No, když myslíš ty novější, tak ty určitě mají přes 3 GB, ale např. Call of Duty má 5 GB a není to moc nová hra. Jsou i hry, které mají i 8 GB, ale to jsou opravdu ty nejnovější, co mají fakt dobrou grafiku a staré počítače na to nestačí. |
jj tady jsou mé nej staré hry: 1.červii...(velmi jednoduchá hra až pro 6 hráčů) 2.aladin...(jen škoda že je jen na 1 použití) 3.jazz...(to jsem vždy paříval se ségrou) 4.dina blaster...(no coment) 5.vlak...(povedená hra) 6.prehistorik...(klasika 7.warcraft2...(mno tahle hra se mi moc nelíbila ale potom mě chytla) toť asik vše ale je to divný před několika lety měly hry cca.5MB a dnes normální hra má alespoň přes 1GB(novější) |
Já si pomatuju hru "vlak" a nebo "whatskewheels" (nebo jak se to jmenovali) to byli hry z kterejma sem prožil dětství, si pomatuju, že mi ty hry nosil táta na disketách ještě sem vlastně neměl comp a tak sme hráli u dědy. Z těhle vzpomínek se mi chce brečet, byli to nádherný časy. |

Old games 4ewer,teraz väčšinou hrám niake tie staré klasiky ako prehistorik2,jazz jackrabit,doom,lion king a tak.Ale moje prvé hry a take najlepšie:doom,lion king,prehistorik 2,dyna blaster,abuse a tak dalej,je ich vela ale tak teraz si nespomeniem |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4941 sekund |