Já to hrával ale už mně to nebaví mám jeden účet gunerra s BF a ještě jeden účet s AK 47 a bandanou ale už mě to omrzelo. |
tak hele já mám: national:commando-16lvl,soldier 12 lvl royal:gunner-16 lvl,commando-8 lvl jména postav:klopa1234,klopa12345,klopa123456,klopa1234567 jméno:klopa |
Pls help me ! Normálně hru pustím, projdu tutorialem ale pak když se chci připojit do normal hraní tak mi to napíše že to nejde. Ten samý problém i s Cross firem. Prosím odpusťte si odpovědi typu: Tak hraj jen tutorial. |
Je to docela hustá hra, fakt propracovaná, ale po čase vás omrzí! Mě to omrzelo asi po 15lvl jo a kdyby ste mi nevěřili, tak moje postava se menuje Kripll |
jo tuhle hru hraju taky, menuju se Chris.cz a postavy- Krys.cz National Gunner 3 lvl Chri$-cz Royal Commando 7 lvl cz.Chris.cz National Soldier 8 lvl |
ale ta hra je zadaca nie iba tie nahodne bedny a tak su platene nie? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3665 sekund |