Koukám že moc lidí to nehraje už ale teď tam je novinka koukejte za BF nebojte se neni to drahý náhodné bedny: http://www.battlefieldheroes.com/store/hot-deals zase hot deals je to super! |
Ten kdo má BF ten se určitě bude mít protože tam je novejch věcí |
Je tam nová mapa a spousta nových věcí např. BF witch SMS!A sněží tam aatd prostě vánoce no ...Baví mě to a hraju to tak 1 měsíc |
BF nooo tedkon co dali nove zbrane tak me to vubec nebavi proto jsem skocil jako ze tomaji blbe udelany byl bych ale rad kdyby dali wipe jinak hra byla good |
Hraval sem drive potom omrzi je to porad to samy.Byl jsem solider hral sem za spojence a byl sem lvl 19 gunery zabije solider uplne v pohode takovy lamy pomaly nejdriv si vylepsete na lvl 5 polni medicinu a pak vycero hozeni granatu a pak ohnivi kulky a jste nejlepsi!!! |
je tam malo zpusobu hrani jako ze tam jsou jen ty vlajky a nic jinyho |
moc dobra fakt me bavi zacal sem ji hat asi pred peti dni mam za amiky soldiera 7lvl a comanda 6lvl a za nemce mam gunerra 6lvl docela dobra hra ale po nakom tom case omrzi |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5562 sekund |