Ja mam PSP a hravam na nom prevazne fifu.Mam aj hry Daxter,Starwors Battlefront atd. |
Čau, já mám taky PSP 2000. Mám ho jen chvilku, takže s tím ještě nemám tolik zkušeností. Mám ho cracknuté, takže si tam hry můžu stahovat a nemusím je kupovat xD. Mám zatím hry: WWE, NFS-poslední 2 díly,GTA- San Andreas for PSP a potom asi dalších 100 Her na hardisku, vždy si stáhnu do PSP hru na kterou mám náladu. xD Mějte se... |
David K. ah to je upe snadny staci mit usb ja ti to tady nechci popisovat dej si to do youtube s nazvem nwm skus treba PSP free games tutorial |
No vida tohle téma se mi zrovinka hodí hele potřebuju pomoc kdo ví jak stáhnout hru do psp nebo film at napíše na skype pls (krizy99) jo a mám psp 3004. |
to vie iba moj kamos ja to neviem ale on byva na druhom konci mesta |
no nic hej lidi nemáte někdo dost stručnej návod jak cracknout psp? nejlíp bez downgradu moc potřebuju pls pište |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4933 sekund |