Suzi> *doh* si větší jak já..! Martin> Jé.. škoda.. ( no nic.. Kongregate.com je taky dobrá stránka.. jako myšleno, že chodim pouze na Sg.cz a Kongregate.com |
lol ja som myslel, že mám 2000 a ja mám 600 Ale už to nehrávam tak jak doteraz, neni čas. |
Já jsem tam jako Suzuzi (překvapivě ) a mám něco kolem 1000 bodů, ale stále navyšuji |
Leda že? Som schopný sa dohodnúť s autorom Mám podobné skúsenosti, keď som bol redaktor v gta.cz, všetko predtým, sa rozhodol nahrať, som musel mať povolené od autora. Stačí povedať (napísať) |
Hra je určena pouze pro Kongregate.com, takže se jí tady nedočkáte. Leda že... |
slovakiuss> Jj.. fakt díky.. Snad jí Martin Přidá..abych nemusel chodit na Kongregate |
Mne sa tá hra tiež veľmi páči, preto som ju tam dal. BTW keď ma tam stretnete mám nick saruwatari |
Když neumíš anglicky, tak tam ani nelez nemá to pražádný smysl =) když kreslíš anglická slova a hádáš je =) |
já tu hru moc nechápu neumim totiž anglicky jinak na kongregate mám tedka asi 150 bodů bodet sem si založil new ůčet potom mám asi 15000 bodů na starym jmenoval sem se tam asi Killer0553 nebo tak nějak |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2446 sekund |