Natoľko sa nudím, že som 15 minút času tej hre venoval xD Je to veľmi prepracovaná 3D stickamnská akčná hra, kde mlátite iných stickmanov. Hra sa pýši úžasnou grafikou, 16-kovým anti-aliasingom a príbehovou líniou! Stiahnite tu: http://denis-kabana.wz.cz/grandtheftstickman.exe Má to iba, 7,24MB |
Já mám násilí ve hře rád. Můj brácha hraje od svých pěti GTA SA a jeho nejoblíbenější věcí je vzít rotačák postavit se na dálnici,dás si nekonečno náboju a kropit auta. To je aspoň pařmen. |
Lol. Násilie 16+? To akože keď spravím hru, kde sú dva stickmani, kde pri stlačení medzerníku jeden kopne druhého, to mám 16+, lebo je to násilie? xD A čo sa týka sexuálnych záležitostí, tak to je skutočne 18+. Aj keď na tomto servere je málo starších ako 18 Dokonca aj ja budem mať tento piatok (4.9.) 14 narodeniny. |
Násilí bych nedal 18 plus ale 16 plus a teprve s sexem bych dal 18 plus |
Neberu to vážně, ale nevim přesně, co by se semmělo psát, jinak Postal jsem hrál a nijak mi nevadí ta brutalita |
Poslední slova před smrtí jsou vtipi ale nejnásilnější hra je Postal2 přitom nemusíš nikoho zabít.Ale vamko ty to ale bereš vážně. |
Nj, ale nevim, co by se tu mělo psát třeba "Haha, včera jsem ustřelil palici drogovýmu dealerovi v GTA, páni to z něj stříkalo", toto nebo něco podobně psychopatického? |
a profi hráči offtopicujou =P tak ho nechte, když chce takový topic založit, ať tak učiní, to je jeho věc |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2880 sekund |