Hele dávám sem Naruto mugen ještě lepší jak way of the ninja: http://www.youtube.com/watch?v=VVzp9cmF5Ro 85 postav z Naruta a 53 kol.. sám jsem to napočítal ... fakt doporučuju. |
joo jsou treba kdyz das dopredu dolu dopredu dolu a dopredu a neakej utok tak se ti udela neake jutsu a mas to treba i dozadu dolu dozadu dolu a dozadu a zase neaky jutsu |
jo na ty mali i na ty velke jsou kombinace např:u litle neji kdyz na nehoutoči tak dej šipku dolu drž ji a pak A nebo S nevim to udela kaiten |
Jo dikes kamo .... hej a jak mám dělat u těch velkých??? JUTSU??? ptž když mačkám to co mám tka jenom bojujou jsou snad na to nějaké kombinace????? |
jak mam delat utok u nejiho 128uderu ja mužu maximum 64uderu jednou se stalo že sem udelal 128uderu ale nevim jak tak jak prosim porad d.o.m |
jak mam delat utok u nejiho 128uderu ja mužu maximum 64uderu jednou se stalo že sem udelal 128uderu ale nevim jak |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2768 sekund |