ja som si expandoval farmu za farm coinsi nebudem to musiet platit ze? P.S prosim odpiste |
Nj, na FB jsou celkem good hry, FV jsem pařil, ale je to děsně jednotvárný...furt dokola. Taky jsem pařil MafiaWars, to mě taky přešlo, ale to tady asi nemá co dělat. A přesto si neodpustim jeden offtopic: paří tu někdo Ninja Sagu? Nechci kvůli tomu dělat nový téma.... |
Jo taky jsem s tím začala... nechcete tohle téma přejmenovat obecně na hry z Facebooku?? Mělo by to větší smysl a dalo by se tu diskutovat až do nekonečna... |
já sem lvl 29 a kámošů mám taky dost ale furt potřebuju ještě dalších 19 abych moh 20x20 FV mám jen 5 =( |
je to good hra jsem 26 lvl a mam 19 kamosu jako neighbords takze ja jsu za vodou stim xD |
lidi neznáte nějakej trik na FV prachy? já je strašně potřebuju a nwm jak se získávaj (za co) abych nemusel nic platit pomalu mi naskakujou ale sstraaaašně pomalu pls help |
Jojo. Na začátku jsem měl nejvyšší level z neighborů, ale jsem pořád (skoro) na tom samym levelu a oni nade mnou. xD. Nejlepší je, že někdy o víkendu jsou tam ty speciální věci jako balón za 10 FarmCoins. A nejlepší byly ty "super berries" za 10 FC (fotball club??) a měl jsi za ně 100 FC. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2700 sekund |