Hele, já sem znal jednu takovou podobnou hru Pandaboo. A nevim, tam ste si museli jakýsi mince koupit přes net.. Neni to tam takhle taky? |
já nejsem member nechcem utrácet ted sem pořád v bannu, sme hráli hokej, zasek se puk, já neto: ,,o shit" bann v pizze mi zahibala tučnačka s nějakym memberem, já na to ,,i fuck you" bann |
Jo je pravda že s tím membershipem je to blbě udělaný.Jsem taky member a musím říct že s ním je to mnohem lepší. |
CP ano hraju je vse co bych k tomu dodal je ze je to clekme dobra hra kdyby nemela donat system jednou za 2-3 tydny je tam nejaky party kde mate 1 free item jinak pro ostani si musite koupit membership odznak... bez nej si nic nemuzete koupit aani zaridit igloo... ja sem member uz asi 8 mesicu takze u me dobra hra proste dalsi hra ktterou si chce majitel nejak vydelat ako metin 2 |
Zdravím-znáte hru ClubPenguin? Stručně:v této online hře hrajete život tučňáka,ale ten tučňák se chová jako člověk.Vyděláváte si desítkami miniher,kupujete mu oblečení a zařizujete igloo.Od ostatních online her se úplně liší.Mě tato hra hned zaujala.Bohužel není v češtině a v Americe je prý velmi populární.Najdete ji na stránce http://www.clubpenguin.com/.Hraju tak pod jménem Adamos13 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7189 sekund |