Je to dobrá, zaujímavá hra. Je dosť vydaní, ale najlepšie je to základné spore. Potom sa k tomu pridalo aj Galaktic Adventures čo je tiež dobré. Tie fázy základného Spore sú dobré. Najprv ste planktón, potom ste živočích až sa dopracujete k rozumu a budete už vo vesmíre x)) |
dawere xd ja jsem taky skoro na konci ja se nemuzu dostat pres ty spodovi sluzebniky jeden mi dal ukol at tomu druhemu znicim vsechny veze a nabidl mi 200 000 sporacu tak jsem to bral a tomu druhymu znicil vsechny veze ale priletel jsem k nemu byly jsme kamosi otevreli jsme obchodni cestu a ja kdyz jsem vysel z vesmirne soustavi najednou bum chtel po me ten dement 70 a ten druhej taky a jestli to neudelam killnou me (ja uz to prozil) |
já jsem si spore koupil asi před 2 týdny za 350KČ kdo by chtěl helpnout najít levnou hru tak písněte znám jednu super stránku...mimochodem já jsem skoro na konci |
neda sa spore aspon 1 diel stiahnut zadarmo lebo datadisky soja vela tak neviete kde sa da stiahnut spre zadarmo? P.S.ak viete tak prosim povecte |
lebo ja si spore nejdem kupovat dnes som minul 50 euro(1500sk) za world of warcraft 2 a 3 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3188 sekund |