Az ked budem mat konecne notebook tak si ju urcite kúpim alebo stáhnu uz odmalicka sem hrával podobne hry. |
The Sims 3? je to dobrý... Akorát, si to chci pujčit od kámoše... Takže newm jestli si to mám půjčit... |
ja je mam pouze na mobilu ale nevite nekdo kde by se dali stahnout zadaco??? dik moc |
kubisten > kolem 1000 Kč ae ty vlastně seš slovák tak v sk to bude trochu víc ... |
lol tak už mi je to jedno já mám teď kalsickou verzi (normální obal a těch 10 euro nebo kolik je upe všude) jinak hraju to celkem furt je to super dooost možností,vytváření postav je tky docela super ale hlavně se těšim na ty dodatky třeba ten egypt atd. |
lidi kupovali ste někdo sběratelskou edici ? je tam ten krystálek nad jejich halvou a asi 10 euro pro nákup speciálních the sims 3 předmětů víte někdo o tom ještě něco? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4179 sekund |