ty koste C sou az od 40 lv a nechapu jak muzes hrat na GP za BDcko dit je to petbuffer ja za nej taky hral danci na 3min no to moc neni ale na dobrych zacinajicivh low ratech te docela beropu na expy a davaj armory... ale jestli si chces poradne vydelat bajt samostatnej obcas muzes nekomu pomoc zaloz si maga nejlip DArk elpa (speellhowler) nebo je taky dobjre normalni elf (Spellsinger) DAX-CZ> ja ted hraju takz ya dark elfa no yaleyi podle ucesu jakz si das... treba takovej hair stzle D to je EmO to jo ale staci mu dat nejakz accesori a hned to vzpada 100 lip |
skoda uz mam C Grade ale stejnak to uz nehraju mam tam 26 s C grade dualkama |
Bladedancer je na gameparku na p..., dancy sou na malou dobu, běž spíš na Elmoreden tam si uděláš bufry promcí nějakýho programu, pure armor za vyměňování S grade weapon enchantů budeš mít hned, a udělej si Nekromancera, vysává si Hp a má velký casting speed, když budeš mít eště tatoo of avadon, tak to bude maso, přestupáky uděláš zadarmo a hned u kočky, lepší než se stát od lvlu 38 se třema částma questu, jo a wowko je lepši když máte Wotlk a když ne poď te za mnou za gigafun, mám tam Warlocka 125k HP a Roguna 128k HP |
ted jsem zacal znovu za dark elf a jsem lvl 16 zatim a budu bladedancer a dobra je tam ted ta soutez vydelas si za polleny hodne adenu |
no tak teda mi kamosi rikaj ze WoW je decka hra a to je no... Lineage 2 je lepsi kdyz uz sou nejnovejsi Vesper brnka a Weapony.... |
to zalezi podle toho jestli si trpelivi a cchces si uzit a hrat nebo si chce huit stylem PvP a fast ExP... je jasny kdyz hrajes na GK ze te to po chvily prestane bavit........ ale takoy Ljv server nejakych 5-10 rate to se da sehnat v poho ... a zas tak udesny jak to popisujes to neni... |
L2 je vlastně jenom o grindění.Musíte gridit expy a matroš.Celkem mě štve to,že gear se dá sehnat jen přes craft.Drop rate itemů je tak nízký,až je to k pláči.Jinak L2 sem hrál před WoW, a WoW je rozhodně lepší.Po půl roce WoW na free serveru sem přešel na ofik a peněz mi líto není... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4196 sekund |