Ja som saa mohol zúčastniť turnaja ktorý robil môj bratranec, dobrý hráč s menom $$$ Raydeer, ale mi veľmi lagovalo CS. Vtedy Tak som sa nezúčastnil.. |
Ja hram cs už 4roky a je mi len 12 vyhral som raz turnaj v encors.eu a tak som sa stal adminom |
Já bych dal taky "aji" CS 1.6 ptž to všichni tady určitě nehrají source a klidně bych si to vzal na starost CS hraju každý dena nemám problém s tím, jinak.... radši nic |
kubistene,kubistene nejdřív se nauč jak se to píše a pak kupuj =) píše se to CS 1.6 a CSS =) CS 1.6=Counter Strike 1.6 CSS: Counter Strike Source XP |
Ja hraju non steam 1.6tku =) ale budu mít steam takže souhlasím,moh by se sem dát i nákej 1.6 non steam |
taky bych si zahral turnajik nemusi byt o ceny jen tak pro zabavu ale aby nejakej byl |
Tak to je dobré no zasponzoruj dyť musíte vydělávat jak pes tak taky zasponzorujte ne |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2446 sekund |