Ja hrajem CZech fun server je to free server. Stranka: http://forts.no-ip.info/ INFO: Do realmlistu napiste toto: set realmlist forts.no-ip.info Rate.Drop.Money = 100 Rate.XP.Explore = 30 Rate.XP.Kill = 30 Rate.XP.Quest = 30 Rate.Honor = 5 Je to rychly server 80 sa da urobit za 3-4 dni. NAxx funguje aj VH. Par bugov tam je ale inak good server |
Jo,ale třeba lock ma spell na neomezenej vzduch pod vodou a od WOTLKu myslím 3.1.3 má DK snížený ubírání vzduchu(bere pomaleji) |
2. koment...tR.y jk jsi hral od patche 1.0.6 tk urcite pamatujes i doby kdy kdyz jsi prebehl pres ohne tk ti to neubralo nebo kdyz jsi pod vodou mel neomezeno vzudchu ...doufam ze ted nemelu blbosti tky hraju od malaae ty zacatky sie moc nepamatuju jinak best hra! |
Pre tých,ktorí si myslia,že to ide stále dookola: NEMÁTE PRAVDU !!! Nejde do stále dookola,ale keď si to myslíte tak je to váš problém. |
Mám patch 3.2.0 a čakám kým na túto verziu prejde server DarkPortal... |
kamos hraje wow a me to vubec nebavi me pride ze je to vo nicem a nejhorsi je ze to nejde dohrat |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3450 sekund |