a ja také hraju na Giga funu lvl 200 Shaman mam all Sunstridery a veci z BT (weapon tky z BT a z KJ) |
žák.Útoku >na servery Giga fun je max lvl 80 takze lvl 120 tam je urcite -_-" |
Hraju czechfun server(fun),datadisk wrath of the lich king,patch 3.3.3,shaman 55,dk 80,war 80,priest 80,warlock 62,hunter 32. je to good server a kubajs : Hnusná grafika : ne hnusná je to tvým PC a možná rozlišením takže to na hru nesváděj Děj : má to děj,musíš umět anglicky Nedohrání : noa? metin,4s,NT,JD,PF... se tky nedají dohrát,když ve wow dokončíš max lvl tak neznamená konec hry za 1. můžeš začít novou hru za 2. můžeš se bavit PvP killingem duelováním a získáváním honoru a za 3. Můžeš se bavit sbíráním itemů od bossů a kupováním brnění za honory. placení : hraju free fun,a nemyslim že free funka sou naprd takže si odpusť ty nadávky na placení a freečka já myslím že stereotyp to není,možná ze začátku a na offících ale na funu to rozhodně stereotyp není Download- já si stahoval a instaloval celý wowko jen 4 dny hraju víc jak čtvrt roku a zatím sem nic velkýho nestahoval (mám rychlost netu max 117kb/s) Bye,Daxxy |
daxter ty lhari 120 tam neni tak tady nerikej hlouposti prosimte. jo a pro zajimavost horda je nej kdo by chtel se mnou hrat za hordu at rekne budem se expit sem na serveru www.czechwow.net a jdem za orka 7 lvl (neni to moc) jinak davam pro WoW palec nahoru a pro supergames tez =) |
Ja hrám Wow... na Magic-wow.com - Som 80 lvl *Blood Elf - Death Knight... For The Horde... Hrám to dva roky... A teším sa na Cataclysm... |
Já budu mít lich kinga hraju výhradně free fun servery D je to prča Já hrával na giga funu tky ale za hordu.Alíky nenávidim =) měl jsem rouga 120lvl nemrtvýho |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3711 sekund |