né neplatí, ale já sem si zaplatil VIP... xDD Je to normal fun super server ) |
Inak na tom Serveru sem VIP xD tak se to tam dobře žije xD Vsechno zaplaceny xD hraje tam i kevco... byl tady na SG než dostal ban xD |
Jasnéé mohl registruj se na strance a skopiruj Realmlist pak tě expnu a taknu AQ-čko, invnu do nej guildy kde je i GM a casem T9 a T10 ) zde web : www.masterwow.ingamez.eu Kdyby nšlo dej jen www.ingamez.eu a z tam dej masterwow a prepoji tě to, ale melo by jit do první ) |
A ještě rozhodně se těším na Cataclysm, protože mount autíčko a nové letadýlka :-** nato se fakt těším ) xD I Love WOW |
World Of Warcraft super hra! Hraju to denně azpon 5 hodin... Hraju na Master Wow > masterwow.ingamez.eu doporučuji vyzkoušet !! měl jsem i vlastní server a hodlám se další udělat ale momentálně se mi nechce xD Na masterwowku mam druida nick smartik, je na SPELL, G2, Jsem VIP 354 k hp. 5x T10 = Brutal Gladiator, Druhý nejleší set na serveru pro hráče Na GGF jsem hraval mel sem paladina (krvavymimo) než me zabanovali xD Mel jsem Full Dark Set a věci z BT Na tom masterwow-ku kdyby ste chteli vykouset tak mi napiste ve hre na nick smartik /w a vyexpim vas hned na 200 lvl atd... )> jeste jednou www.masterwow.ingamez.eu ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2721 sekund |