tez patch 3.3.5 niekedy mozno zajdem aj na posterus ale ako mam byt na 2 neoficialnych naraz? |
WoW je Super hra ... teraz hrajem Wotlk na www.posterus.cz nekedy zajdem aj na twinstar |
Tak z som na anthorii ktora ma patch 3.3.5 takze na master wowku asi uz nebudem |
To není jenom jeden server Masterwow je to ceý project z roku 2009 a mají server Exodus, Masterwow, darmasnal tak nějak a MW je na TBC Wxodus myslim taky a Darmasnal je na Wotlk takze se musis zaregistrovat na MW na TBC a patche ti pošlu a pokud nemáš TBC tak to taky |
Kubisten potřebuješ nato 2.4.3 jestli chceš mám e v PC i s TBC takže mužu poslat ) |
daxter: to uz davno viem aj tak mi to je k ničomu ked na ten server je porebny patch 2.4.3 ci aky a ja mam 3.2.daco |
kubisten : musíš si přepsat realmlist a přepsat launcher(aspoň já launcher přepisoval) |
ale posim povedz mi ako sa tam mam pripojit lebo na tej stranke v jak se pripojit tomu nechapem |
ten server je pre vsetky pri registracii si mozem vybrat aky datadisk |
no tak když bude wipe tak mi po wipe třeba vrátí postavu nebo něco a mam super věci xD Jinak ten server je na TBC (The Burning Crusade !!!) a ne na wotlka.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7624 sekund |