milujem wowko ale uz ho nemame a to je skoda hravam na server http://dacesilianas.cz/ a tam je na viber 3 serveri ja hram malygos |
Wowko je podle mého názoru nejlepší Online pevná hra jakou zatím znám.Máte tam na výběr z více ras např. Ork v Hordě nebo Člověk v Alianci.Podle Wowka také vznikl Shakes and Fidget víte to? |
ja hram wofko na Anthoria 3.5.5a asi 3 mesiace a jeto hra pre zavilsakov moc to zobere a clovek ne a ne prestat.... som hordak blood elf 49 mage ♂ |
wow tak to bylo asi hrozny (PS: Ja mam teprve 61 hordaka blood elfa zenskou ) |
Takže xD stim lich kingem jsem chytnul takovýho tajíce v pytly.... Lich kinga jsem naisntaloval, ale nejak mi to preskocilo, jsem sel na slepo. Takže vsechno jsem musel smazat celý wow... Prave ted instlauji znovu hru xD TBC pak musim patche atd.. A pak zkusim zase lich kinga, ale to už pude, protože mi kamos řekl jak to plně funkče udelat... Ale Nepřál bych nikomu takovou nepřijemnost... |
vyskusajte dakdo anthoriu bezi to sa mi zda na tbc ale patch musite mat 3.3.5(ale asi to bezi na lich kinhovi) |
Ja mozna budu instalovat Lich kinga... Budu mit TBC, lich king a az mi kamos sezene cataclysm tak i to.. kdyz kazdy nainstalujete do jinsi slozky tak muzete mit vsechny 3 wow. Vsechny 3 wow muzete hrat najednou... Kamos byl na lich kingu a zaroven na TBC. Ikdyz ale ma vsechny 3, zabira cela hra zhruba 20 GB |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4854 sekund |