A ještě neco potřebuju vědět, když mam Wrath of the Lith King a chci to upgradnout na Catalysm tak muzu hrat dalsi 2 mesice nebo si musim koupit katru? |
Mám dotaz, CD Key je jen na jedno použití to vim, ale můžu ho znovu použít když odinstaluju wow??? Např. Když chci wow nainstalovat znova. |
Já bohužel mě cataclysma wotlka i tébécéčko stahuje největší mástr na hry kterého znám : Můj bratr Oliver Trojovský. Znáte ho někdo . |
čs hrajete taky cataclysma ? jestli ano můžete mít stejný server jako já ( Dark iron, Demon soul ) Kdo má pište prosim na poštu. Glumpfe podle wowka vtinkli také : 4story , Metin , Nostale , .....) Sem death knight tauren , ice , 100 k hp, lvl 85 a mam critical strike asi 30 000 a některý věci(zbraně , shouldery , rukavice , ...)z bossů. ///////// E O O 3 . J ---------- |
Guntech > nemužeš, protoze zalezi na jakem si severu a za druhy to je uplne jinej datadisk... |
Mám otázku, když mám účet na WOW: Wrath Of The Lich King můžu hrát se stejným účtem a levelem na účtu WOW: Cataclysm nebo nějaký jiný WOW? Dík za odpověď... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5254 sekund |