ja dam servery na kterych hraju He4dshot | Public#1 92.240.248.101:27016 Byznis Company 2009| Zombie 88.83.173.133:26015 He4dshot | Zombie 92.240.248.101:27021 |
michal006> určitě potřebuješ origoš hru
Koupit PC hru: • Counter Strike 1.6 za 440,- • Counter Strike Source za 799,- Sice to není nejlevnější, ale já vlastním obě dvě hry a můžu říct, že se to vyplatí: • Counter Strike 1.6 obsahuje navíc i Condition Zero - Tour of Duty (single-player), Condition Zero Deleted Scenes (bonusové single-playerové mise) a v poslední řadě obsahuje i Official Counter Strike Boty (ale já jsem je na tom DVD nikde nenašel a dost mě to zklamalo!) - takže Boti tam sice mají být, ale vypadáto, že tam nejsou
• Counter Strike Source navíc obsahuje i Day of Defeat Source (něco jako Call of Duty) a Half-Life 2 Deathmatch. Můžete se těšit i na CSS Boty pro offline hru
* Jestli budete chtít hrát na servrech SuperGames, budete tyto hry potřebovat pro bezproblémový chod (bez STEAM ID se na server pravděpodobně nepřipojíte a STEAM ID získáte zakoupením hry). |
prosim vás mužete mi říct co mám dělat když nevím jak hrát server supergames u cs source |
Já s osobně myslím, že CSS je lepší ale já hraju CS 1.6 ptž sem už zvyklej na ty mapy atd. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.9382 sekund |