Diskot,co se stane když dam stahovat VIP?Za to se platí?Ale když dam free tak se to stahuje 13 hodin. |
Jo ta stránka funguje , jak jsem měl non-steam tak jsem ji stáhl na té stránce jen tam patch 17 je blbě daný , musíš ho stáhnout jinde jinak by jsi stáhl patch 16 |
Noo,diskot,funguje ta stranka co jis sem dal?Mě se zdálo že 699 MB je na CS:S nějak málo. |
diskot: moje řeč, a ještě bych doplnil, jak někdo může řikat, že CS 1.6 je nejlepší když CS:S vůbec nehrál! Jako malej jsem hrál CS 1.6 a teď hraju jenom CS:S, takže vim o čem mluvim (taky jiný hry, ale o tom jiná diskuze) |
CS 1.6 je dobtá hra a nreálná všechno co tam je je strašne odbyté, já jsem 1.6 hrál tak vím o čem mluvím , je tam hrozně bugů např. drěrování, určitě v realu budu střílet po někom přes zeď a dám mu HS za to CS:S je už jinak reálná, můžete tam děrovat to beru a jen trošičku a to už v realitě nekdy de a CS:S je lépe propracované , i ty zbran jsou reálnjší než v CS 1.6 tam sou dětské zbraně , ja osobně volím source , nejsou tam skoro žádní cheatři a tak si tu hru více užijete a máte i více možností v CS:S , třeba sem na CS 1.6 neviděl server JAIL což asi nevíte co to je , zjistt si to tak že si hru stáhněte na této stránce: http://www.diabolic.estranky.cz/stranka/ke-stazeni i s patchema a je to i podle výrobců lepší hra a větší zábava. |
Na tom ti udú CSS mapy? Odporuč stránku pls BliZZarD =) |
ja si myslim tiez ze CSS je lepsi .. ale hram CS 1.6 .. lebo uz mam na to najnovcie ppatche a idu na to aj source mapy .. cize je to vlastne jedno ... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6837 sekund |